Társasjáték Klub

A Biatorbágyi Társasjáték Klub 2018 januárjában alakult azzal a céllal, hogy népszerűsítse a társasjátékozást a biatorbágyiak körében, és hogy kellemes kikapcsolódást nyújtson a klub tagjai számára. A találkozók havonta kétszer, péntekenként, 18:00 és 21:00 óra között kerülnek megrendezésre.

Miért gyere/gyertek el?

Te vagy a szóasszociáció mestere? A váratlan helyzetekhez történő alkalmazkodás koronázatlan királya vagy? A pingvinfutamok legjobbja lennél, vagy a kártyavárépítés bajnoka, vagy éppen a tevefutam legeredményesebb játékosa?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, vagy csak érdekelnek a játékok: mindenképpen gyere el, és próbáld ki magad! És ha elég ügyes és bátor vagy, akkor még a dicsőségfalunkra is kikerülhetsz a Faluházban.

Minden hónapban két új, exkluzív játékkal várunk benneteket folyamatosan bővülő játékkínálatunk mellett, amelyet megtalálhattok „Társasklub – Biatorbágy” Facebook-csoportunkban. De ha szeretnéd, elhozhatod megmutatni saját kedvencedet is.

Az új játékok megtanulásában játékmesterünk, Rigó Marcell „Főnök” lesz a segítségedre. A klub ideje alatt a Café Chaplin kínálja a muníciót.

Kiknek ajánljuk?

A Klub gyűjteményében egyaránt találhatók kicsik és nagyok számára is érdekes és izgalmas társasjátékok. Éppen ezért a felnőtteknek ugyanúgy szórakozást tudunk nyújtani, mint a kisebbeknek, akár már 4-5 éves kortól! Kezdő, családi és „gamer” szintű jétékok közül válogathattok, akár kész játéktársasággal érkezel, akár nyitottan arra, hogy új játékostársakkal ismerkedj meg.

Hogyan játszhattok?

A játékokat játszhatjátok mindannyian egymás elleni módban (a legjobb játékos győz), két csapatban (a legjobb csapat győz), vagy pedig mind közösen egy közös célért küzdve (minél jobbak vagytok, annál nagyobb a dicsőség).

Egy szó mint száz, megannyi eltérő és különleges játék várja az érdeklődőket, hogy hónapról-hónapra újra elrepítsék játékosaikat újabb és újabb kalandokra.

Időpont: havonta kétszer, péntekenként, 18:00 és 21:00 óra között

Részvételi díj: felnőtteknek 1000 Ft, 14 év alatt 500 Ft

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!