Társasjáték Klub

A Biatorbágyi Társasjáték Klub 2018 januárjában alakult azzal a céllal, hogy népszerűsítse a társasjátékozást a biatorbágyiak körében, és ezzel egyidejűleg kellemes kikapcsolódást nyújtson a klub tagjai számára a havi találkozók alkalmával.

A klub folyamatosan alakítja játékgyűjteményét a törzsközönséghez alkalmazkodva.

A klubtalálkozók általában minden hónap 2. vagy 3. péntekén, 18:00-21:00 között kerülnek megrendezésre.

Miért érdemes eljönni?

Egyrészt rengeteg új emberrel lehet találkozni, akik nyitottak arra, hogy másokkal együtt új kalandokban vegyenek részt a játékok kipróbálásával.

Másrészt a társasjáték nemcsak szórakoztat, de készségeket is fejleszt. Rengeteg kutatás bebizonyította, hogy a memória, a számok tanulása vagy épp a térlátáson túl, talán napjaink egyik legfontosabb képességét is fejlesztik, ami a változó környezethez való gyors és hatékony alkalmazkodás.

Még az egyszerűbb játékokban is minden alkalommal más és más szituációkkal és helyzetekkel találkoznak a játékosok, és ezekben próbálnak játékostársaiknál eredményesebben helytállni és természetesen győzni.

A Klub gyűjteményében egyaránt találhatók kicsiknek és nagyoknak is érdekes és izgalmas társasjátékok, éppen ezért a nagykorúaknak ugyanúgy szórakozást tud nyújtani, mint a kisebbek számára.

A társasjátékok között találhatóak egyéni, csapat, és kooperatív játékok is. Míg az egyéni játékok esetében mindenki egymás ellen küzd, addig a csapatjátékok esetében két vagy három csapat verseng egymással a győzelemért.

Kooperatív játékok esetében minden játékos egy közös cél eléréséért tevékenykedik, ebben az esetben a csapat közös teljesítménye lesz a játék végén értékelve.

Ez csupán egy egyszerű különbség a játékok között. Azonban megannyi eltérő és különleges játék várja az érdeklődőket, hogy hónapról-hónapra újra elrepítsék játékosaikat újabb kalandokra.

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!