Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

VERSFÜRDŐ ÉRZÉKNYITOGATÓ MEDITÁCIÓS EST – ELMARAD!

2020.03.19. / 18:00 - 19:30

A JELENLEGI JÁRVÁNYÜGYI HELYZET MIATT, VISSZAVONÁSIG A MEDITÁCIÓS EST ELMARAD!

Kiss Eszter színművésznő és Németh Pákolicz Tamás költő, dalszerző különleges programra hívja az érdeklődőket; egy ez idáig nem ismert módját mutatják meg a veshallgatásnak, relaxálásnak, meditációnak, kikapcsolódásnak. Mindehhez az irodalmat, a zenét és a videotechnikát hívják segítségül.

Az irodalmi tartalom versekből épül fel, melyek Eszter gondos válogatásában és nagyszerű előadásában, tisztán, kihangosítva szólalnak meg, ami alá lelket gyönyörködtető, meditatív hanghatásokat kever, illetve gitáron játszik Tamás. A hangok olyan széles skálán áramlanak így, hogy az egészen más dimenzióba helyezi az egyébként is gyönyörű és mélyreható versek nagyságát, és eddig nem tapasztalt módon sokszorozzák meg a szavak erejét, így az előadás idejére teljes egészében kitöltik a tudatot.
A közönség igazi ellazulásban, érzéknyitogatásban, lelki utazáson vehet részt. A teremben félhomály, vagy majdnem sötét van. A földön elhelyezett nagy babzsákokon vagy szivacsokon lehet feküdni (természetesen székek is vannak, ha valaki inkább ülni szeret). Az előadás alatt megnyugtató, kellemes képek peregnek a plafonra, vagy a falra vetítve.

Az est időtartama 1,5 óra, melyben a ráhangolódás és a fokozatos levezetés is lényeges szerepet kap. A meditációs rész egy óra időtartamú. Ennek során, aprólékosan kidolgozott beosztás szerint, folyamatos előadásban követik egymást a csodálatosabbnál csodálatosabb versek, magyar költők tollából.

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

Részletek

Dátum:
2020.03.19.
Időpont:
18:00 - 19:30
Esemény kategória:
, ,

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ
Baross Gábor u. 1.
Biatorbágy, 2051
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!