Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

GYEREKNAP – Június 1.

2019.06.01. / 11:00 - 18:00

Ingyenes

11.00 Szalóki Ági gyerekkoncertje
Az idén 15 éves zenekar zenéje gyerekek és felnőttek számára is élvezetes szórakozást ígér. A dalok a magyar, cigány, afrikai mali és pigmeus, illetve indiai zenei hagyományok mellett a jazz és a könnyűzene világából is merítenek. A koncerten több ismert vers is elhangzik, ezúttal énekelve.

12.30 Picuri Muri gyerekkoncertje
A koncert tematikája a négy évszakra épül, mellette azonban a gyerekek számára kedves és ismerős állatok is megjelennek. A letisztult hangzásvilágú zenekar elsősorban az óvodások, kisiskolások kedvence.

13.30 A Biatorbágyi Hagyományőrző Egyesület rajzpályázatának díjátadója

14.00 Csiribiri játékos zenés foglalkozás Szabó Zsuzsannával

15.00 Tücsök-zene foglalkozás Kása Júliával

16.00 Kerekítő Kucsera Klárával

17.15 Állati zenék – Bevezetés a klasszikus zene világába
Sokan gondolják, hogy a komolyzene komoly. Pedig egyáltalán nem az! A legtöbben nem is tudják, hogy a legnagyobb zeneszerzők is mennyi játékot, humort csempésztek bele a darabjaikba.
Az Air Corde Trió műsora a leghíresebb zeneszerzők leghíresebb műveit vonultatja fel, melyeket kutyák, hattyúk, elefántok, dongók és még ki tudja, hány és miféle állat inspirált.

EGÉSZ NAP: Tűzoltó-, mentő- és rendőrautó kipróbálása a Biatorbágyi Polgárőrség és az Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezésében. Játékos tudomány játszóháza, Néder Norbert körhintája, MűvElődök fa ugrálóvára. A Karikó János Könyvtár játszóháza és a Peron társasjátékklubja. A Családsegítő Szolgálat Kipikopi játszóháza a legkisebbeknek, közben a szülőknek a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom rendez beszélgetést. Ugrálóvárak, trambulinok, cirkuszi kellékek. Lufihajtogatás, arcfestés, kézműves-foglalkozások. Játék, játék, játék…

EGÉSZSÉGSZIGET a Biatorbágyi Egészségfejlesztési Iroda közreműködésével: egészségügyi szűrések és ismeretterjesztő interaktív előadások, bemutatók gyerekeknek és szülőknek.

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

Részletek

Dátum:
2019.06.01.
Időpont:
11:00 - 18:00
Belépő:
Ingyenes
Esemény kategória:
,

Helyszín

Füzes-patak partja
Felsőpátyi út
Biatorbágy, 2051
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!