Loading Események

« Összes esemény

  • This esemény has passed.

SZÖVŐ SZAKKÖR INDUL!

2019.09.23. / 18:00

Landgráf Katalin a mai magyar textilművesség egyik legnagyobb alakja, a Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának tagja, a Fóti Népművészeti Szakgimnázium és Gimnázium művészeti vezetője 15 éven át, szövő szakkört indít a biatorbágyi érdeklődőknek. A foglalkozások során megismerkedhetünk a magyar kézi szövés hagyományos eszközeivel és technikáival az egyszerűbbektől haladva a bonyolultakig, első alkalommal pedig a szakkör tervezett tematikájával, és nem utolsó sorban egymással. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
További Információ: Szolnoki Brigitta, 06 30 337 4765.

Kedves érdeklődők!
A szakkörre nagyon nagy az érdeklődés, ezért kérem, jelentkezzenek nálam telefonon vagy e-mailben. A létszám gyakorlatilag már most betelt, de keressük a megoldásokat még egy csoport indítására. Ezért is lenne fontos, hogy aki szeretne járni, mindenképpen jöjjön el az első alkalomra (szeptember 23.), hogy ott helyben tudjunk döntést hozni mindenről.

Eredeti terveink szerint kéthetente hétfőn délután lenne a szövő szakkör, alkalmanként 3-4 órában. Az első évben az alap technikákkal ismerkedünk meg, maximum az álló szövőszékig jutunk el, de leginkább a szövőkeretig. Szeptember 23-án Katalin bemutatja a tervezett technikákat. A foglalkozások alkalmanként 1500 Ft-ba, 2020-tól 2000 Ft -ba fognak kerülni. Ezen túl az alapanyagokat és eszközöket közösen fogjuk beszerezni, vagy aki akarja, egyénileg. Ezekkel a költségekkel lehet számolni. Az első megbeszélős alkalom természetesen ingyenes.

További info, jelentkezés: Szolnoki Brigitta. 06 30 337 4765, brigitta.szolnoki@gmail.com.

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

Részletek

Dátum:
2019.09.23.
Időpont:
18:00
Esemény kategória:

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ
Baross Gábor u. 1.
Biatorbágy, 2051
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

Szólj hozzá!