Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

SzeptemBeer

2023.09.22. / 19:00 - 23:00

2000Ft

2012-ben szerveztük a Cafe Chaplin kezdeményezésére az első Szeptembeert, Biatorbágy nyári szezonzáró – vagy a klubszezont jobban kedvelőknek őszi szezonnyitó – rock- és blues-zenétől, valamint vidám sörözéstől hangos minifesztiválját.

Szeptember 22-én kiváló sörökkel és nagyszerű zenekarokkal várjuk újra a Juhász Ferenc Művelődési Központban az erre fogékony és szívesen látott közönséget!

19 órától:

Borsodi Blue & Zsombok Réka – Borsodi László az elmúlt két évtizedben együtt játszott szinte a teljes hazai élvonallal (Török Ádám&MINI, Tátrai Tibor, Ferenczi György, Deák Bill Gyula, Horváth Charlie, Fekete Jenő, Little G. Weevil….). A zenekar több albumot is készített soul és rhythm and blues stílusú saját dalokkal. Ezen az estén e dalokat már a többszörös Veszprémi Utcazene Fesztivál-győztes Zsombok Réka énekli.

21 órától:

Cry Free – az együttest gyakran emlegetik a Deep Purple kedvenc emlékzenekaraként.  Ennek egyik oka, hogy 26 éves karrierjük során a magyar muzsikusok Európa nyolc országában közel 600 koncerten játszották be magukat a klasszikus rock rajongóinak szívébe. A másik, hogy – a tribute világban egyedülálló módon – rendszeresen turnéznak az eredeti zenekar ikonikus tagjaival és kortárs rocklegendákkal. A világ két legismertebb rockbillentyűse, a néhai John Lord (Deep Purple) és a nemrég szintén elhunyt Ken Hensley (Uriah Heep) egyaránt szívesen kérte fel a Cry Free-t, hogy hazánkban és a környező országokban kísérőzenekaruk legyen összesen húsz alkalommal.

A SzeptemBeer házigazdája: Benkő Zsolt.

Nemzeti Kulturális Alap

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

jegy

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Nincs elérhető jegy.

Részletek

Dátum:
2023.09.22.
Időpont:
19:00 - 23:00
Belépő:
2000Ft
Esemény kategória:
,

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ
Baross Gábor u. 1.
Biatorbágy, 2051
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!