Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Sonia és a Blues and Roll koncert

2022.10.07. / 20:00 - 22:00

1500Ft
Sonia és a Blues and Roll koncert

Több mint huszonöt éve annak, hogy a Sonia és a Sápadtarcúak zenekar megalakult. Az együttest az 1991-ben Peruból Magyarországra érkezett Sonia Zambrano hozta létre. A ’90-es években rendszeresen felléptek az ország blues klubjaiban, de bemutatkozási lehetőséget kaptak a John Mayall’s Bluesbreakers és Carlos Santana előzenekaraként is. Három lemezt rögzítettek, az első kettő bluesos hangvételű volt, a harmadik album anyagát a latin-rock világa ihlette.Sonia a zenekar feloszlását követően számos formációban (Janis Joplin Emlékzenekar, The Hoochie Coochie Gals, Sonia and the Soulbreakers) énekelt.

Sonia 2016-ban ismerkedett meg a Blues and Roll tagjaival, akikkel Sonia és a Blues and Roll néven kezdett el újra koncertezni. A Blues and Roll is ismert blueskörökben, 2011-ben például felléptek a paksi Gastroblues fesztiválon. A zenekart 2009-ben alapította apa és fia. Az új felállás repertoárja Sonia korábbi dalaiból és a Blues and Roll műsorából került összeállításra, így hallhatunk többek között Janis Joplin, Beth Hart, Shemekia Copeland, Melissa Etheridge, B.B. King, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan, Doors, Buddy Guy, Robert Cray és 4 Non Blonds szerzeményeket is.

A zenekar tagjai:

  • Sonia Zambrano – ének
  • Komáromi Péter – billentyűs hangszerek, vokál
  • Pataki László – dob, ének, vokál
  • Pfeiffer Ákos – gitár, ének
  • Pfeiffer Gábor – basszusgitár, ének

A Blues and Roll nem egyszerűen Sonia kísérőzenekara, hiszen Sonián kívül szinte mindenki énekel néhány nótát a koncerteken. Lassabb, érzelmes bluesok, balladák ugyanúgy szerepelnek a műsorban, mint táncolható rock and rollok és karcosabb rock szerzemények.

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

jegy

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Nincs elérhető jegy.

Részletek

Dátum:
2022.10.07.
Időpont:
20:00 - 22:00
Belépő:
1500Ft
Esemény kategória:
,

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ Kiállítóterem
Baross Gábor u.1.
Biatorbágy, Pest 2051 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36 23 310 636
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!