Loading Események

« Összes esemény

  • This esemény has passed.

TELTHÁZ! Pajor Tamás Szózene estje

2024. február 23. / 20:00 - 22:00

2000Ft

Meghívott vendég: Takáts Tamás

Pajor Tamás szózene estje egy különleges, műfajteremtő előadássorozat, amely a slam poetry, a spoken word, a sanzon, a hip-hop és a stand up elemeit ötvözi filozófikus, mégis szellemesen közérthető formában.

A szórakoztató szépirodalom és az intelligens popzene világát harmonizáló műfaj specialitása, hogy Pajor Tamás minden est alkalmával, a kultúra más-más, eltérő területről érkező, jeles képviselőjével együtt ad elő, ezért minden szózenei alkalom különböző. A teljesség igénye nélkül volt már közös est Geszti Péterrel, Koltai Róberttel, Bereményi Gézával, Parti Nagy Lajossal, Müller Péter Sziámival, Caramellel, Kollár-Klemencz Lászlóval… Ezentúl pedig Grecsó Krisztiánnal, Vecsei H. Miklóssal, Lukács Lászlóval és Oláh Gergővel folytatódik a sorozat.

A „Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy”, „A rock and roll az nem egy tánc”, vagy épp a „Bunkó nyár, legyőzted a tavaszt”, kultúraformáló szállóigéi után a dalköltő ma olyan aforizmákkal írja le a valóságot, mint az: „Ami a szelfin van, az csak a felszín”, „Elveszett voltam, de meglett ember lettem”, „A kritikátlan tömeg elér egy kritikus tömeget”, „A rock and roll már csak egy rokkant troll”, „Gellért nézi a hegyről, ahogy Erzsébet lemegy hídba”, „A kasztrendszer castingol”, „A tudás fája után fáj a tudás”, vagy éppen a „Sznobok legyünk vagy robotok, ez a kérdés mára skacok”.

2024. februárjában a Karthago zenekar legendája és frontembere, Takács Tamás lesz a szózene est vendége a Chaplinben.

Hangfoglaló - Könnyűzenei Támogató Program

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

jegy

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Nincs elérhető jegy.

Részletek

Dátum:
2024. február 23.
Időpont:
20:00 - 22:00
Belépő:
2000Ft
:
,

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ Kiállítóterem
Baross Gábor u.1.
Biatorbágy, Pest 2051 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36 23 310 636
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!