Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

PAÁR JULCSI – HANGOLÓ: KEREKERDŐ

2020.08.30. / 17:00 - 19:00

Ingyenes
Paár Julcsi

KEREKERDŐ mesekoncert az egész családnak

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kisujjamnyi legény, akit úgy hívnak; Jancsi. Aki bármennyire apró is, álmait követve nyakába veszi a világot, és bejárja a Kerekerdőt. Bármerre téved különös lényekkel, furcsa emberekkel találkozik, de a dal bátorítja, a tánc továbbviszi útján.

A Kerekerdő koncerten megelevenik a mesebeli táj, a varázslatos történet, melynek a hallgatóság is szerves részévé, szereplőjévé válik.

Paár Julcsi Paár Julcsi énekest számos neves nép- és világzenei formáció tagjaként, vagy vendégeként ismeri a koncertközönség (Tárkány Művek, Bazseva, Nana Vortex, Dalinda), több nemzetközileg is sikeres, toplistás album kapcsolódik a nevéhez, különleges hangszíne, zenei és előadói felkészültsége kiemeli produkcióit a többi közül. Saját gyermekei születése után kezdte el tartani interaktív népzenés foglalkozásait zeneterápiás szemlélettel átitatva, Dúdolj! Ringass! Táncolj! és ÖsszeHangoló néven. Ezeknek a foglalkozásoknak több éves tapasztalata, a sok szép zenei – és persze anyai – élmény most egy lemezre is megérett. A Kerekerdő egy mese – zenés mese, vagy mesés zene – ahogy tetszik. A főhőssel a mesét végigjárva a zene által kirajzolódnak a helyszínek, a mese résztörténetei, és persze a tanulság sem marad el a végén. Paár Julcsi lemeze azt üzeni a szülőknek, pedagógusoknak: Merjünk bátrabban több mindent megmutatni gyerekeinknek, igényes zenékre befogadóbbá, emberileg pedig elfogadóbbá tenni őket.

Közreműködő művészek:

Csernók Klára – hegedű
Takács Ádám – hegedű
Könczei Bálint – brácsa, harmónika
Bede Péter – fúvós hangszerek
Szabó Dániel – cimbalom
Bognár András – bőgő
Kiss B. Ádám – ének
Csiki Gergely – tánc
Valamint közreműködnek, a biatorbágyi Népi Ének Műhely növendékei.

A koncert után mini-táncház Strack Orsolyával.

A koncert ingyenes, de regisztrációs jegy váltása 2 éves kortól kötelező!

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

Regisztráció

Az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
2020.08.30.
Időpont:
17:00 - 19:00
Belépő:
Ingyenes
Esemény kategória:
,

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ
Baross Gábor u. 1.
Biatorbágy, 2051
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!