NÖVÉNYI KALANDOK: EGÉSZSÉGES ÉS FINOM ÍZEK A MINDENNAPOKRA
2025. január 23. / 18:00 - 20:00
Ötalkalmas előadás-sorozat kóstoltatással Vajda Zsuzsanna vegán életmód-tanácsadó és vegán-gluténmentes szakács vezetésével az Egészséges Biatorbágyért
Egyesület szervezésében.
Az első alkalom címe: „Növényi alapú és mégis finom? Bevezetés a növényi alapú táplálkozásba”.
Ismerje meg a növényi étrend alapjait! Eloszlatjuk a leggyakoribb tévhiteket, megtudhatja, hogyan pótolható a fehérje hús nélkül, és milyen előnyei vannak a növényi táplálkozásnak az egészségre és a környezetre nézve. Az előadást követő kóstolón ínycsiklandó növényi fogásokat próbálhat ki. Várunk mindenkit, akit érdekel a változatos, húsmentes étkezés!
E-mailben kell jelentkezni az alábbi címen: susan.vajda@gmail.com.