Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Mojo koncert

2023.07.14. / 20:00 - 22:00

1500Ft
Mojo koncert

A zenekar 2011-ben alakult Mojo Workings néven:
Honfi Imre (gitár- ének),
Horváth János (gitár- ének),
Szabó Tamás (harmonikák/ének) tagokkal.

Az eltelt időben egy egyedi hangképen dolgoztak, ami ötvözi magában a blues sokszínűségét, a countryt, de számtalan, a tradicionális műfajoktól eltérő zenei irányzatot is (beat, pop). Az akusztikus hangzás mellett nagy hangsúlyt kap a vokális megszólalás.

Koncertjeiken számtalan, ritkán alkalmazott hangszert is használnak, mint pld: didley-bow, cigarbox, dobro gitár, harmonetta, basszus és akkord szájharmonikák. A csapat 2014 óta kibővült két fantasztikus zenésszel: Pengő Csaba (basszusgitár, nagybőgő), illetve Mezőfi István (dobok). A saját számok mellet ritkábban hallott blues- és countrydarabokat is átdolgoznak, saját stílusuknak megfelelően.

2016 óta egy külön produkciót hoztak létre az Európában közismert Tim Lothar énekes gitárossal (DK), akivel 2020-ban megjelentették, immáron második közös lemezüket „Old Cinema Session” címmel. Az eltelt 12 évben a zenekar 6 lemezt jelentetett meg. Utolsó albumukat, 2020-ban jelentették meg, MOJO címmel. A zenekar 2018-ba Mojo Workings-ről, Mojo-ra változtatta a nevét.

Nemzeti Kulturális AlapHangfoglaló - Könnyűzenei Támogató Program

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

jegy

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Nincs elérhető jegy.

Részletek

Dátum:
2023.07.14.
Időpont:
20:00 - 22:00
Belépő:
1500Ft
Esemény kategória:
,

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ
Baross Gábor u. 1.
Biatorbágy, 2051
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!