Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Meseállomás – A négy évszak boszorkánya

2022.09.24. / 10:00 - 12:30

1500Ft
Meseállomás - A négy évszak boszorkánya

A győri Vaskakas Bábszínház mesejátéka

Él a világ végén egy boszorkány, az Emília.. Nem vasorrú, nem méregkeverő, nem is gonosz banya, inkább egy mágikus asszony, aki az évszakok rendjéért felelős. Tudja is a dolgát, felügyeli az örök körforgást, tavaszra nyarat, nyárra őszt, aztán telet varázsol, pontosan hajtva az év kerekét időtlen idők óta. Teszi mindezt örömmel, dalolva, pörögve, forogva, táncoskedvű tündérbanyaként. Magányát csak a világfa lakója, a Kéregmanó oldja, aki lusta lévén ugyan sokat nem segít Emíliának, de gyakran megnevetteti, és lelkes rajongója az évszakvarázslásoknak. Kiszámíthatóan, zökkenésmentesen, szinte már unalmasan telnek az évek, mikor is Emília viselkedése érthetetlen módon megváltozik. Mintha összezavarodott volna fejében az idő. Havat fú a forrónyárba, jégpályát a friss tavaszba, s ősszel jégcsapokkal csilingel. Hiába korholja, kérleli a szószátyár Kéregmanó, rá se figyel, meg se hallja.

Hogy Emíliának, az évszakok motorjának, a Világfa mozgatójának lehet-e kedvenc évszaka, hogy vágyhat-e arra, hogy magányát a lusta manón kívül mással ismegossza, s hogy sikerül-e helyre tolni a kizökkent időt, azt csak az előadás nézői tudhatják meg teljesbizonyossággal.

10.30-TÓL KÉZMŰVES – FOGLALKOZÁS az elhangzott meséhez kapcsolódóan!

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk!

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

jegy

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Nincs elérhető jegy.

Részletek

Dátum:
2022.09.24.
Időpont:
10:00 - 12:30
Belépő:
1500Ft
Esemény kategória:
,

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ Nagyterem
Baross Gábor u.1.
Biatorbágy, Pest 2051 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36 23 310 636
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!