Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Majális

2022.05.01. / 11:00 - 20:00

Köszöntsük együtt a jóidőt a Füzes-patak partján! Lesz zene, sport, játék, eszem-iszom!

Program:

12.00 Csodaliget gyerekkoncert
“Messze-messze innen, távoli erdők ölén található egy piciny tisztás, hol az élet csupa vidámság! Tarts velem tündérutamon, hogy Te is megélhesd az igazi varázslatot!”
13.34 Éles Gábor tanítványainak koncertje
14.15 Panic Crew hip hop tánciskola bemutatója
14.30 Artsműhely táncstúdió bemutatója
16.00 Kuna Vali és zenekarának koncertje
Műfaji sokszínűség és szakmai hitelesség jellemzi a zenekart, melyet 4 testvér – Kuna Valéria, Márton, Gyula és Bence – alapított. Immár 29 éve játszanak együtt, számos hazai és nemzetközi zenei verseny győztesei. Műsorukat profizmus és vidám hangulat jellemzi.
18.00 Los Orangutanes – koncert
A zenekar 2017 óta táncoltatja a magyar cumbia rajongókat. Annak ellenére, hogy Dél-Amerika legnépszerűbb stílusa a cumbia, ez a műfaj méltatlanul kis figyelmet kapott eddig idehaza. Ezen szeretne változtatni a Los Orangutanes, melyet kipróbált, vetrán zenészek hívtak életre. Az Irie Maffia, Zuboly, Paso, Besodrom, Anselmo Crew tagjaiból verbuválódott csapat rövid idő alatt a táncolni vágyó magyarok kedvencévé vállt, teltházas Müpa, Akvárium Nagyhall és Kobuci kertes koncertek valamint számtalan hazai fesztivál is a hátuk mögött van már.


EGÉSZ NAP: a Biatorbágyi Családsegítő Szolgálat Kipikopik játszóháza várja a legkisebbeket. Pöttyös Pajti arcfestéssel, lufihajtogatással, csillámtetkóval, óriásbuborékkal készül a nagyobbacskáknakj. Lesznek ugrálóvárak és körhinták, valamint a Biatorbágy és környéke mozgáskorlátozottak egyesületénel foglalkoztatója. A Viadukt SE jóvoltából mindenki kipróbálhatja okosságát sakkozásban, ügyességét dartsban és erejét szkanderben. Megnézhetik és kipróbálhatják önkéntes tűzoltók és polgárőrség játműparkját.
És természetesen lesznek finom falatok és italok!

#koriális
A #BiaKori által szervezett görkoris esemény.
Közös és egyéni gurulás Biatorbágy és Törökbálint között (részben zárt bicikliút). A résztvevők a teljesítésről eredménylapot kapnak, melyet az útvonalon elhelyezett pecsételési pontokon érvényesíteni kell. A táv ~10 km, mely többször megtehető.
13.00 Regisztráció a Majálison felállított indulópontnál.
14.00 Bemelegítő gurulás és gyakorlás a patakparti bicikliúton.
15:00 Indulás.
A részvétel mindenkinek saját felelősségre történik, a rendezvény szabályainak elfogadásával és a közösségi és KRESZ-szabályok betartásával. Egyéni részvételre 14 év alattiaknak csak szülői felügyelettel van lehetőség. A csoportos korizás részvételi korhatára 10 év. Fiatalabbak is csatlakozhatnak, szülői felügyelet mellett. A védőfelszerelés használata ajánlott!

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

Részletek

Dátum:
2022.05.01.
Időpont:
11:00 - 20:00
Esemény kategória:
,

Helyszín

Füzes-patak partja
Felsőpátyi út
Biatorbágy, 2051
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!