Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Lakossági virágpiac 2022

2022.04.30. / 08:00 - 12:00

Az önkormányzat által szervezett lakossági virágpiac 2022. április 30-án, szombaton 8.00 – 12.00 óráig lesz a Faluház udvarán (Bejárat a Café Chaplin terasza felől). Az akció célja a település közterületeinek szépítése. A biatorbágyiak a lakcímkártyájuk felmutatásával kedvezményes 200 Ft / tő áron juthatnak hozzá személyenként maximum 50 palántához. Az önkormányzat kérése, hogy a növényeket közterületre, vagy a közterületről jól látható telekrészre, balkonra, ablakokba helyezzék el, hogy a vásár a település egészének virágos megjelenését szolgálhassa.

Palántaválaszték: bársonyvirág, begónia, bojtocska, hamvaska, kakastaréj, kerti verbéna, lobélia, napvirág, mézvirág, paprikavirág, petúnia, pistike, porcsinrózsa, tihanyi levendula, vinka. A virágpiacon vásárolt növények ültetését az önkormányzat figyelemmel kíséri, és a legügyesebb, legkreatívabb kertészkedők kompozíciói eséllyel indulnak „A legszebb porta” versenyen.

Fontos, hogy a lakcímkártyáját hozza magával, mert csak ennek felmutatása után válik jogosulttá a kedvezményes vásárlásra. Kérjük a virágok elszállításához gondoskodjon saját ládáról vagy kosárról!

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

Részletek

Dátum:
2022.04.30.
Időpont:
08:00 - 12:00
Esemény kategória:

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ
Baross Gábor u. 1.
Biatorbágy, 2051
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!