Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Kor-határtalanul

2023.10.13. / 18:00 - 19:30

1000Ft

Endrei Judit programnyitó előadása

Miért jó 50+-osnak lenni?
A tapasztalatok egyértelműen azt mutatják, hogy a társadalom nem igazán tud mit kezdeni az 50 feletti korosztállyal. Többnyire lemond róla munkavállalóként és a civil társadalom tagjaként, így mindarról a tudásról, tapasztalatról, bölcsességről, amit ez a nagyszámú csoport eddigi élete során megszerzett. (Ma Magyarországon mintegy 4 millió ötven feletti férfi és nő él!) A társadalom azt sem vállalja fel, hogy legalább segítségére legyen információkkal, szolgáltatásokkal, hogy a korra jellemző változásokat minél pozitívabban, probléma mentesebben élje meg az érintett.
A középkorúak többsége krízisként éli meg ezt az időszakot. Holott – ha valaki kellően felkészült, nyitott a változásra – kifejezetten pozitív lehetőségnek is tekinthetné azt, hogy a belső kreatív erők felszabadulnak, a személyiség egésze, külső-belső megjelenése hitelesebbé, őszintébbé válhat.

Olyan átmeneti időszak ez, melyben sokan megkérdőjelezik az életük irányát, esetleg elbizonytalanodnak, elégedetlenek lesznek, ráadásul még az egészségi állapotuk romlásával is szembesülniük kell. A legtöbb embernek ekkor óriási szüksége van a külső támogatásra, szakemberek segítségére, életvezetési tanácsokra.
Ezek a tények ösztönöztek arra bennünket, hogy mi és a velünk együttműködő támogatók egy olyan újszerű, egyedi programot dolgozzunk ki, amelyben vállaljuk, hogy segítjük, támogatjuk, információkat és szolgáltatást nyújtunk e korosztály tagjai számára.
Ez az egész országra kiterjedő Kor-határtalanul program azt kívánja elérni, hogy a középkorúak és az idősödők is elfogadják: a változás része az életüknek, sőt lehetőség, hogy megtegyék mindazt, ami a következő életszakaszban is harmóniát, teljességet teremthet számukra. Külön hangsúlyt fektetünk az egészségmegőrzésre, e téren is sok új információval látjuk el az érdeklődőket. Hiszen mindenkinek tudnia kell, ha az egészségére odafigyel, kiegyensúlyozottabbá válik, emberi kapcsolataikban nyitottabb lesz, nem utolsósorban pedig megtalálják a koruknak megfelelő külső-belső harmóniát.

Az előadás nem ingyenes, a műsorfüzetben tévesen jelent meg. Ezúton is elnézést kérünk!
Jegyár: 1000 Ft

A helyszínen kedvezményes könyvárusítás és dedikálás.

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

jegy

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Nincs elérhető jegy.

Részletek

Dátum:
2023.10.13.
Időpont:
18:00 - 19:30
Belépő:
1000Ft
Esemény kategória:
,

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ
Baross Gábor u. 1.
Biatorbágy, 2051
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!