Loading Események

« Összes esemény

  • This esemény has passed.

VÁROSI GYEREKNAP

2022.05.28. / 11:00 - 18:00

Ez a nap a gyerekekről szól zenével, sok-sok játékkal, bábszínházzal és gólyalábasokkal.


Színpadi programok a Faluház udvarán:
11.30 Bognár Szilvia: Titoktok
A Titoktok egy képzeletbeli, varázslatos, égszínkék kendő, amelyből a koncert folyamán számtalan csodás dolog kerül elő. Jeles költőink megzenésített sorai népi dallamokkal és gyermekjátékokkal karöltve vezetnek bennünket a titkos úton, Moldovától egy sikátorban rejlő ugróiskoláig. Ahogy épp a kedvünk tartja, ahogy épp a forgandó szerencse hozza.
12.30 Tiéd a színpad: Az én osztályom
A Faluház gyermekcsoportja első alkalommal mutatja meg a nagyközönségnek az év során létrehozott produkcióját. A többi legyen meglepetés!
14.00 Ládafia bábszínház: Vásári bábcirkusz
Játék gravitációval, súrlódással, légellenállással. Egyensúlyozás, kötéltánc, állatszelídítés bábokkal és bámész nézelődők bevonásával.
15.00 Gryllus Vilmos – koncert
A koncert dalai a természetről szólnak: madarakról, bogarakról és mindenféle állatokról, az esőről meg a pocsolyáról, a kirándulásról meg a biciklizésről erdőn-mezőn. Persze az se kizárt, hogy közben még a mesebeli erdőbe is betévedünk, ahol a tigrissel, vagy akár a hétfejű sárkánnyal is találkozhatunk… Biztosan lesz a dalok közt sok régi ismerős, és tán olyan is, amit most tanul majd meg, akinek kedve támad velem énekelni.
17.00 Szárnyas sárkányok: Medvés


EGÉSZ NAP:

a Biatorbágyi Családsegítő KIPIKOPIK JÁTSZÓHÁZA a legkisebbeknek, benne 11.00 órától RINGATÓ: mondókák, dalok, mozgásos ölbéli játékok, 16.00 órától GYEREKNAPI BABAMÓKA KEREKÍTŐ MANÓVAL: Zenés-Táncikálós-Bábos-Játékos foglalkozás. Faluház 30 játékos vetélkedő. Hüllőkiállítás és ugrálóvárak. Toma és csapata játszóháza, mely próbára teszi kicsik és nagyok ügyességét és nevetőizmait. Sárkányverő sárkányvárral és mesés fajátékokkal. Kalandtár óriás színezők és fajátékok. Tűzoltókocsi és habparti a biatorbágyi önkéntes tűzoltókkal. Kézműves foglalkozás, valamint Egészségsziget az Egészségfejlesztési Iroda közreműködésével.

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

Részletek

Dátum:
2022.05.28.
Időpont:
11:00 - 18:00
Esemény kategória:
,

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ
Baross Gábor u. 1.
Biatorbágy, 2051
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!