Események betöltése

« Összes esemény

 • Ez az esemény elmúlt.

Gyereknap 2023

2023.05.27. / 09:00 - 18:00

9.00 ÖRÜLÜNK, HOGY MEGSZÜLETTÉL
Biatorbágy város köszönti legkisebb lakóit.

13.00 FARKASHÁZI RÉKA ÉS A TINTANYÚL ZENEKAR KONCERTJE
Az év hazai gyermekalbuma kategóriában kétszeres Fonogram- díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar a koncerten régi és új dalokkal szórakoztatja a kicsiket és nagyokat. Hazai kortárs költők megzenésített versei mellett a zenekar saját szövegei és dalai is felcsendülnek, melyek a családról, a barátságról, szerelemről, emberségről, összetartozásról szólnak. A zenekar, a hangzásvilág kialakításakor különösen figyelt arra, hogy az egész családnak igazi, közös zenei élményt nyújtson, hiszen ahogy Réka vallja, ők nevelik a jövő zeneértő, koncertlátogató közönségét. A koncerten legújabb albumuk, a Társasjáték dalai, valamint a legkedveltebb Tintanyúl-dalok csendülnek fel. Az élő zene, a mese, és a közönség interaktív bevonása a koncertbe igazi családi élményt nyújt.

16.00 PALINTA TÁRSULAT KONCERTJE
1998 óta több ezer gyermek- és családi koncert mai magyar költők megzenésített verseiből, önfeledt szórakozás, közben egy kis kutúra szedegetése – ez a Palinta. Veres Andi zenéje, magával ragadó hangja utaztat minketa magyar gyerekdalokra épülő fülbemászó, saját, valódi Palintás világába. Minden dal alkalmas a közös éneklésre, többségük tartalmaz azonnal és könnyen énekelhető, óvodások és kisiskolások életkorának megfelelő, vidám részeket. A kellékek – bábok, és kis hangszerek, valamint a mozgás szintén a közös zene és játék élményét adják a gyerekeknek.

17.00 PICURI-MURI-KONCERT
Lévai Tímea és Poppre Ádám színész-zenész házaspár 2014-ben alakították meg gyerekeknek szóló formációjukat, mellyel évek óta tartanak népszerű interaktív, játékos gyerekkoncerteket Picuri Muri néven. 2015-ben meg is jelent bemutatkozó gyereklemezük, Picuri Muri címmel a Meritum Kiadó gondozásában, melyet 2020 augusztusában követett a második gyereklemez Mosógép a rakétám címmel, ezúttal már teljesen önálló kiadásban. Dalaik a gyerekek számára ismerős élethelyzetekről, környezetünk szépségéről, az állatokról, valamint a mesék furcsa lényeiről szólnak. A duó formációból adódóan egyszerű, letisztult hangzásvilág jellemzi őket, alapvetően akusztikus gitár kíséri a dalokat, de sok helyen díszítésként megjelenik a szájharmonika és újabban már az ütős-hangszerek is. Dalaik szövegét Tímea írja a zenéjét pedig Ádám.

EGÉSZ NAP

 • A Biatorbágyi Családsegítő Szolgálat Kipikopik játszóháza,
  benne 10.00 órától gyereknapi babamóka Kerekítő manóval;
  11.30 Ringató Szomora Líviával mondókák, dalok, mozgásos ölbéli játékok.
 • Ugrálóvárak, élőcsocsó, gokart és cirkuszi játszótér.
 • Arcfestés, lufihajtogatás és óriásbuborék Pöttyös pajtival.
 • Az Attrakció lovagi tornája és egyéb játékai.
 • Csupacsuda interaktív játékpark. A kalandtár mókás bringái, tudományos játszótere és rejtélyes szelencéi.
 • Kézműves foglalkozás, LEGÓ játszóház.
 • A Biatorbágyi Önkéntes Tűzoltók tűzoltóautói és bemutatója.
 • A Biatorbágyi Polgárőrség foglalkoztatója.
 • Csillámtetkó és egyéb mókák a KÖZIvel.
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

Részletek

Dátum:
2023.05.27.
Időpont:
09:00 - 18:00
Esemény kategória:
,

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ
Baross Gábor u. 1.
Biatorbágy, 2051
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!