Események betöltése

« Összes esemény

Görbe Tükör Színház: Kisherceg

2021. november 19. / 10:00 - 11:30

Ft 1500
Görbe Tükör Színház: Kisherceg

Kovács Robi, foglalkozását tekintve: színész, műsorvezető. Bár a nézők többsége még A világ legrosszabb gyereke című ifjúsági film főszereplőjeként és a Kölyökidő című televíziós műsor tagjaként ismeri, már 1996 óta színpadon is szerepel. Játszott a Székesfehérvári Vörösmarty Színházban, a Teréz körúti Játékszínben, a Ruttkai Éva Színházban, a Vidám Színpadon, a Fiatalok Színházában, a Karinthy Színházban.

2006. májusában megalakította a nagy és folyamatosan bővölő társulatát, Görbe Tükör néven. A társulatban számos színész mellett rendelkezésre állnak musicalszínészek és operaénekesek, akár kamarazenekarral is.

„Tisztában vagyok azzal, hogy számos vándor-társulat működik országszerte, mégis belevágunk, mert tudjuk, hogy a nézők megbecsülése és a színház eszméje érdekében mindig színvonalas produkciókkal állunk a világot jelentő deszkákra.”

 

A rendezvény védettségi igazolvány nélkül látogatható.

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

jegy

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Belépőjegy - Kisherceg
1500 Ft
260 elérhető

Részletek

Dátum:
2021. november 19.
Időpont:
10:00 - 11:30
Belépő:
Ft 1500
:
,

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ
Baross Gábor u. 1.
Biatorbágy,2051
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!