Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Braindogs koncert

2021.08.19. / 20:00 - 22:00

3000Ft
Braindogs

Tom Waits zseniális számait, zenéjét, őrületét a világ egyik legkitűnőbb soul-blues énekese, Ian Siegal, valamint Ripoff Raskolnikov, Mischa Den Haring, Varga Lívius, Varga Laca, Frenk és Nagy Szabolcs tolmácsolja.

A zenekar egyszeri tisztelgésként indult, néhány éve Tom Waits születésnapján léptek fel először az A38-on. A koncertnek olyan elsöprő sikere volt – mind a közönség, mind a résztvevők oldaláról –, hogy évente megismétli a csapat. A tagok egytől-egyig komoly tisztelői a mesternek.

Ezt a produkciót az emeli ki a többi tribute band közül, hogy a résztvevők nagy része saját jogán is hasonló kvalitású dalszerző-előadó. A londoni Ian Siegalt többen a legtehetségesebb fehér soul-blues énekesként tartják számon (maga Tom Waits is elismerőleg nyilatkozott róla az egyik lemeze kapcsán), a grazi Ripoff Raskolnikov több mint húsz éve visszatérő vendége a hazai színpadoknak, egyike Közép-Európa legjobb dalszerzőinek. Mischa den Haring a legjobb holland roots-rock formáció, a T-99 frontembere, Varga Livius a Quimby tagjaként tette le a névjegyét, míg a dobos–énekes Frenk 2019 végén jelentette meg Tudom kivagyok c. lemezét. A zongorista Nagy Szabolcs személyében jó eséllyel a legjobb hazai blues zongoristát tisztelhetjük.

  • Ian Siegal (UK) – ének, gitárok
  • Ripoff Raskolnikov (A) – ének, gitárok
  • Mischa Den Haring (NL) – ének, gitárok
  • Varga Livius – ének, ütős hangszerek
  • Varga Laca – basszusgitár
  • Nagy Szabolcs – zongora
  • Frenk – ének, dob, zongora gitár

A rendezvényen való részvételhez védettségi igazolvány szükséges!

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

jegy

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Nincs elérhető jegy.

Részletek

Dátum:
2021.08.19.
Időpont:
20:00 - 22:00
Belépő:
3000Ft
Esemény kategória:
,

Helyszín

Café Chaplin
Baross Gábor u.1.
Biatorbágy, Pest 2051 Magyarország
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!