Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

A HIT GYÓGYÍTÓ EREJE

március 3. / 18:00 - 19:00

Ingyenes

„Hívj segítségül engem a nyomorúság idején, én megszabadítlak téged és te dicsőítesz engem.” Zsoltárok könyve 50. fejezet 15. vers

Az Amerikai Egyesült Államok közvélemény-kutatói szerint az emberek 82%-a hisz abban, hogy imájának gyógyító ereje van, és csak 13%-uk tagadja ezt. A lakosság 77%-a gondolja úgy, hogy Isten néha közvetlenül is beavatkozik a súlyosan beteg ember sorsába jóra fordítva azt, és csak 18% nem hisz ebben
Az emberek 73%-a hittel vallja: ha más imádkozik érte, az segít kilábalni betegségéből (mindössze 21%-uk állítja az ellenkezőjét)
Többen úgy tartják, ha van hited és használod is, csökkentheted a depressziódat, a szívbetegségedet vagy más betegségedet, bajodat is. A hit nagyon jó kedélyjavító.
Azok, akik rendszeresen imádkoznak optimistábbak, így bizakodóbbak nehéz helyzetekben, mint nem hívő társaik, ezért eredményesebben, gyorsabban gyógyulnak meg.

A Memória Café márciusi összejövetelén Tankó Mónika református tiszteletes asszonnyal beszélgetünk arról, miként ad erőt a betegeknek és az őket ápolóknak a hit.”

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

Részletek

Dátum:
március 3.
Időpont:
18:00 - 19:00
Belépő:
Ingyenes
Esemény Categories:
,

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ
Baross Gábor u. 1.
Biatorbágy,2051
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!