Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

A Biatorbágyi Általános Iskola művészkörének kiállítása

2023.05.23. - 2023.06.15.

A Biatorbágyi Általános Iskola művészkörének kiállítása

A Biatorbágyi Általános Iskola és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola művészkörének kiállítása az iskola éves gálaünnepsége alkalmával

A Biatorbágyi Általános Iskola és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola a szokásos év végi gála műsorral lepi meg a szülőket, nagyszülőket, érdeklődőket 2023. május 23-án 18.00 órakor a Juhász Ferenc Művelődési Ház színpadán. A tanulók változatosan összeállított irodalmi, zenés, táncos produkcióját fogja színesíti, az előtérben megrendezésre kerülő iskolai képzőművészeti és kézműves-kiállítás.

A felső tagozatos tanulók munkáiból összeállított tárlat érdekessége az lesz, hogy az ősszel bírtokba vett új iskolaépület szaktantermi szertárában átadásra került tűzzománc égető kemence használatba vételének eredményeként elkészülhettek az első gyermek tűzzománc remekművek. Ezek a munkák Biatorbágy Város Önkormányzatának támogatása nélkül nem jöhettek volna létre. Támogatásukkal sikerült minden eszközt megvásárolnia az iskolának a kézműve műhely elindításához, melyért köszönet jár.

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!

Részletek

Kezdés:
2023.05.23.
Vége:
2023.06.15.
Esemény kategória:
,

Helyszín

Juhász Ferenc Művelődési Központ
Baross Gábor u. 1.
Biatorbágy, 2051
+ Google Térkép
Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!