MINŐSÍTETT KÖZMŰVELŐDÉSI INTÉZMÉNY LETTÜNK!

Minősített Közművelődési Intézmény lettünk!

A Magyar kultúra napján, január 22-én a Zeneakadémián rendezett ünnepség keretében több intézmény mellett a Biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ is átvehette Balogh Zoltán minisztertől és Hoppál Péter államtitkártól (Emberi Erőforrások Minisztériuma) a Minősített Közművelődési Intézmény Címre jogosító tanúsítványt. A három évre elnyert minősítés a rendezvényszervező tevékenységet ismeri el.

Az európai EFQM Kiválóság Modell jellemzőire alapozott, a közművelődésre szabott rendszer a szervezet működését vizsgálja, illetve segíti a hatékonyabb feladatellátást. Eddig a mintegy 1200 közművelődési intézmény közül alig ötvennél többen kapták meg.

A Cím az utóbbi másfél év munkáját díjazta, amelyre büszkék lehetünk, ugyanakkor egy útnak az eleje, s komoly feladatot is jelent.

A sikeres pályázat elkészítése az intézmény munkatársait dicséri, a Cím ugyanakkor közös siker partnereinkkel, a civil szervezetekkel, látogatóinkkal, minden kultúra pártoló biatorbágyival, s nem utolsó sorban a fenntartó önkormányzattal. Köszönjük!

Szádváriné Kiss Mária igazgató

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!