Házasságkötés a családomban – rajzpályázat

FELHÍVÁS! – Házasságkötés a családomban – rajzpályázat

A Juhász Ferenc Művelődési Központ és a KreaTanya Wedding közös rajzpályázatot hirdet óvodások, alsó és felső tagozatos általános iskolások, valamint középiskolások részére.

Várjuk a gyerekek alkotásait saját családjuk élményeire építve. Kérdezd meg szüleidet, nagyszüleidet megismerkedésükről, esküvőjükről, s alkoss szabadon!

Választható technikák: színes ceruza, filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, vízfesték, akrilfesték, kollázs,illetve vegyes technika.

Leadási határidő: 2020. január 24.

A pályamunkákat A4-es méretben várjuk; az átadással, kérjük, forduljanak a pedagógusokhoz vagy a szervezőhöz, de természetesen a pályamunkák leadhatók a Juhász Ferenc Művelődési Központban az információs pultnál is nyitvatartási időben.

Az értékelés a jelzett 4 korcsoportban – óvodások, alsó és felső tagozatos általános iskolások, középiskolások – történik. Az eredményhirdetésre és a legjobban sikerült alkotások bemutatására a Juhász Ferenc Művelődési Központban a Házasság Hete, 2020 programsorozat részeként a „Házasságkötés a családomban” című kiállítás megnyitóján kerül sor 2020. február 6-án, 18.00 órakor.

A kiállítás 2020. február 6–20. között várja a látogatókat.

További információk: Csáky-Nagy Krisztina, 06 20 988 2562, kreatanya@gmail.hu

A rajzpályázat támogatója a JFMK és a KreaTanya Wedding–Event–Interior, www.kreatanya.blogspot.com

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!