Filmek közkívánatra

Kertmozi a művelődési központban

Akció, zene, humor, pattogatott kukorica, kóla, sör egy hangulatos kertben, itthon, Biatorbágyon: mindez egyben a kertmozi.

A Faluház hangulatos kertjében évek óta nyáresti koncerteket szervezünk. A kertmozi ötlete-lakossági igényre reagálva -a Covid előtti időre nyúlik vissza. Sajnos, a pandémia miatt abba kellett hagynunk a vetítéseket mielőtt igazán ismertté és kedveltté válhatott volna ez a programtípus. Amint ismét látogathatók lettek a közösségi terek, újraindítottuk a vetítéseket. S már az elsők is nagy sikert arattak. A kezdetektől igyekszünk nemcsak a fiatalokat és a felnőtteket, hanem a családokat is megszólítani. A legújabb filmekből válogat a Mozgó Mozi csapata és tovább a közönség is, ugyanis két film közül választhatnak az érdeklődők. Így igazán közkívánatra érkezett hozzánk az Elvis, A nemzet aranyai, a Barbie vagy a Gran Turismo…

Kedves, kikapcsolódni vágyó közönségünk soraiban már törzsvendégeket is tisztelhetünk, s többen asztaltársasággal, csapatban érkeznek a mozira.

A nyári heti vetítéseket ősztől a havi egy színháztermi mozi váltja föl, s mellette azokat a filmrajongókat, akik a közös filmnézés után szívesen meg is beszélnék együtt a látottakat, továbbra is várjuk a Családgarázs filmklubba is.

Érdemes benézni hozzánk, hiszen megspórolható az utazás, a kellemes környezet pedig garantált, s még a jegyár is barátságos. Ráadásul nálunk mindenki itthon van!

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!