BIATORBÁGYI NYÁR 2021

Kedves Látogató!

Nagy öröm számunkra, hogy a hosszú kényszerszünet után ismét többhavi programajánlóval jelentkezhetünk. Hetente kínálunk újdonságot a Biatorbágyi nyár keretében.

Különleges látványosság fogadja az érdeklődőket Szent Iván-éj előtt, a múzeumok éjszakájához kapcsolódva: tartunk irodalmi kiállítást, beszélgetést Nyáry Krisztián író–irodalmárral, és városnéző kisvonatot indítunk a helyi nevezetességek megismertetésére.
Zenei csemegék közül is válogathatnak majd: a Chaplin Klub dzsessz-blues bandái mellett az Erkel Ferenc Kamarazenekar, a Sárik Péter Trió, Wunderlich József, Szvorák Katalin, Mészáros János Elek koncertjeire hívjuk a felnőtteket, míg a gyermekeket a Picuri Muri zenekar és a Kolompos együttes várja, a táncos lábúaknak táncházat szervezünk.
A focirajongók nagy méretű tévé előtt, sátor alatt, a Chaplin Café sörét kortyolgatva szurkolhatnak kedvenceiknek a Faluház kertjében. Folytatjuk a tavalyi sikeres Kertmozi-programunkat, a foci-Eb után hetente új filmeket vetítünk. Válótársak címmel interaktív talkshow-ra készülünk színészekkel és szakértőkkel, szeptember elején pedig ismét találkozhatnak Bagdy Emőke pszichológussal.

Rendezvényeink többségét védettségi igazolvánnyal látogathatják, s fokozottan ügyelünk a biztonsági szabályok betartására.

Tartsanak velünk, legyenek a vendégeink 2021 nyarán!

Szádváriné Kiss Mária

igazgató

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!