KörKÉPÜNK- Távművelődés

Maradj otthon, de kövess minket!

Otthonról az otthonodba visszük a kultúrát, a frissítő nevetést, a komoly tudást, a lélekemelő, lélekfürösztő perceket, az összetartozás melegét.
És bízunk benne, hogy vidáman, kreatívan, összekapaszkodva, ötletet ötletbe öltve komfortosabbá tehetjük látogatóink, települési közösségünk mindennapjait. Vagy legalább is segíthetünk a bezártságból kilépni, az elénk került hatalmas kőből lépcsőt építeni föl-, be- és egymás felé.

Most éppen a virtuális térben találkozhatnak kis közösségeinkkel, zenés-táncos-irodalmi témákkal. Követhetik, miként épül, növekedik az öngyógyító kiskert, hogyan díszíthetjük lakásunkat évszaknak, ünnepkörnek megfelelően vagy milyen módszerrel vehetjük rá magunkat belső utakra indulni. Köszönjük és köszöntjük az értünk dolgozókat, az egészségügy, a szociális ágazat és minden első vonalban szolgálót. Igyekszünk minden partnerünket szóra bírni, dalra fakasztani, rajzoltatni, fotókat készíteni. Megünnepeljük jeles napjainkat. Igyekszünk munkaterv szerint is főzni otthon (lásd Te ma mit (t)ettél a Földért? Akciónkat). S hétről hétre újat is kifőzünk: helyi hírességeink a múltból játékos furfangokkal, míg a most köztünk élők rövid karantén-jelentésekkel, bátorító üzenetekkel lesznek jelen oldalainkon. Virtuális képzőművészeti sétákat ajánlunk, péntek esti Chaplin mini-koncertekkel jelentkezünk otthoni sörözéssel, s válogatott bohóságokkal is szolgálunk.
Mindezekkel találkozhatnak a Facebook oldalunk követői (már több min négyezren!) és a honlapunk blog bejegyzéseinek olvasói.

Közben agyalunk az őszi-téli szezon változásain, értékelünk, tervezünk, s itt-ott átváltoztatjuk a valóságos munkakörnyezetünket, fúrunk, faragunk, festünk, mázolunk, megifjítjuk a belső tereinket.
S várjuk a valóságos térbe a valóságos látogatóinkat, Titeket!

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!