Szenior klub

A Szenior klub várja azokat az 50+-osokat, akik új értelmet szeretnének adni nyugdíjas éveiknek, aktívan és fiatalos társaságban képzelik el a jövőjüket. Várjuk őket Facebook-csoportunkba, ahol havi rendszerességű kirándulásaink és szintén havi rendszerességű, faluházas találkozóink szerveződnek. Kirándulásainkon sorra látogatjuk a környékbeli látnivalókat, izgalmas helyszíneket.

Tanulunk a Közi, azaz a Biatorbágyi Közösségi Tér fiataljaitól mobiltelefon- és laptopkezelést, és tanítjuk is fiatal barátainkat mindarra, amit meg mi tudunk (sütni-főzni, horgolni stb.)! Rendszeresen informálódunk helyi és országos lehetőségekről, amelyek a nyugdíjasok életét segítik, szoros kapcsolatokat alakítunk ki a segítő szervezetekkel, személyekkel.

Negyedévente zsibvásárt tartunk, rendszeresen járunk színházba is, és ha lehetőségünk engedi, buszos kirándulásokat is szervezünk. Szőke András segítségével elindított projekt keretében fiatal családoknak szeretnénk átadni tudásunkat a „háztartástan” terén. De tervezünk önvédelmet is tanulni…

A fotel megvár, gyere velünk inkább!

Facebook: Szenior klub – Biatorbágy Facebook-csoport

Információ: Szolnoki Brigitta 06 30 337 4765

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!