Szenior klub

A csoport olyan biatorbágyi aktív, nyitott 50+-osok, szeniorok számára jött létre, akik szeretnének barátkozni, aktív közösségi életet élni a való életben és most, a pandémia idején online is. Olyan tagok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a helyi és környékbeli szabadidős tevékenységek iránt, és online is követik ezeket.

Facebook-csoportunk nyílt, bárki csatlakozhat. Lehetőséget ad a tagok számára, hogy programokat ajánljanak egymásnak, valamint online kulturális tartalmakat és szeniorokat érintő információkat osszanak meg, közösségi életet éljenek. A csoportból új kezdeményezések indulhatnak el, szerveződhet akár egy tanfolyam vagy bármilyen program, amit csak a csoport szeretne!E célok megvalósulásának támogatása mellett igyekszünk olyan helyi lehetőségeket, szolgáltatásokat bemutatni, amelyek megkönnyítik, komfortosabbá teszik az életet az idősebb korosztály számára itt Biatorbágyon.

A csoport a pandémia előtt havi rendszerességgel találkozott a Faluházban a Szenior Akadémia előadásain, terveink szerint ez a pandémia után is így lesz, az egyéni igényekhez és a tervezett kirándulásokhoz, programokhoz igazodóan.

Helyszín: Faluház és a Szenior klub – Biatorbágy Facebook-csoport

Információ: Szolnoki Brigitta 06 30 337 4765

Facebook: https://www.facebook.com/groups/214061606450317

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!