Nyári táborok Biatorbágyon

Hamarosan itt a nyár, a kisgyermekek sok-sok szabadidejének tartalmas, szórakoztató eltöltésének egyik módja a táborozás.
A választás megkönnyítése érdekében honlapunkon idén is összegyűjtjük azokat a lehetőségeket, melyek helyben elérhetők.
Jó böngészést!

Biai hittanos tábor | Együtt – közösségben

Biai hittanos tábor | Együtt – közösségben

Napközis katolikus hiitanos tábor alsótagozatos gyereknek. – tematikus foglalkozások, – kreatív és sportos elfoglaltságok – kirándulások és séták – vezetett szabadidős tevékenységek – felnőtt vezetők és ifjúsági segítők
Dialóg Játékos Nyári Tábor

Dialóg Játékos Nyári Tábor

Egy igen változatos hetet ajánlunk sok játékkal, mozgással, vidámsággal, és számos meglepetéssel. Bármelyik fakultációt is választod, sok érdekes dolgot fogsz megismerni, és rengeteg szuper élményben lesz részed!! Gyere, és töltsd velünk a vakációt!
Erőnk a hit – Református hittanos tábor

Erőnk a hit – Református hittanos tábor

A hit, bátorság erősítését szolgálja ez a hét, illetve az összetartozás érzését elmélyíti. Barátságok születnek a héten. Bibliai történetekből, pozitív példaképeket gyűjthetnek a gyermekek, valamint sok éneket tanulunk, játszunk, kirándulunk a hegyekbe.
MÚZEUMJÁRÓ TÁBOR – A Biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ nyári napközis tábora

MÚZEUMJÁRÓ TÁBOR – A Biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ nyári napközis tábora

NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR 7-11 éveseknek IDŐPONT: 2021. augusztus 9-13./5 nap PROGRAMJAINK: Tudod-e, mit kell tenni baleset esetén? Hogyan látunk el egy sérültet?Ezekről és sok minden másról tudhatunk meg érdekességeket, hasznos ismereteket. – VENDÉGÜNK A MENTŐMÚZEUMISMERKEDÉS A KÉPZŐMŰVÉSZETTELLÁTOGATÁS A LUDWIG MÚZEUMBANAlakítsuk együtt a jövő Közlekedési Múzeumát! Alkotó foglalkozások a MŰSZAKI ÉS KÖZLEKEDÉSI MÚZEUM új kiállításán az … Olvass tovább
Önismereti Tini Jógatábor

Önismereti Tini Jógatábor

A jóga eszközeinek segítségével belső utazásra indulunk önmagunkba. Jó hangulatú, támogató csoportban érzelmi intelligencia és közösségépítő játékokat játszunk, boldogságfokozó technikákkal ismerkedünk meg, ismerkedünk érzelmeinkkel és belső erőforrásainkkal.
Sütitábor

Sütitábor

A tábor alatt megtanulunk többféle sütési technikát, és minden nap különböző süteményeket készítünk. A kis cukrászok a nap végén kóstolóval mennek haza.