A valóság bűvölete

Juhász Ferenc Művelődési Központ Baross Gábor u. 1., Biatorbágy

Darab Dénes balettművész divat- és művészfotó kiállítása a színházi világnap alkalmából. A fotográfia Darab Dénes számára egyfajta médium, amelyben meg tudja mutatni mindazt, amit a táncművészetben nem lehet átadni. Ez lehet a fény játéka, az épületek és a benne rejlő szögek vagy egy balettművész mozgása. portfólió: https://issuu.com/denispiece/docs/denis_piece_58a6f9a1f3c5a0 A kiállítás megtekinthető 2024. április 24-ig hétköznapokon 9-től 20, ... Olvass tovább

HUMOR

Juhász Ferenc Művelődési Központ Baross Gábor u. 1., Biatorbágy

A BIATORBÁGYI FOTÓKLUB EGYESÜLET TAVASZI TÁRLATA A kiállítást megnyitja: Dr. Heim Dezső, a BFE elnökségi tagja. A BFE hagyományos tavaszi kiállításán a tagok maguk döntik el, melyik képüket szeretnék megmutatni a tárlaton. A mustra témája idén a humor lesz. Megtekinthető május 11-ig.

A valóság bűvölete – finisszázs

Juhász Ferenc Művelődési Központ Baross Gábor u. 1., Biatorbágy

Darab Dénes balettművész fotográfus kiállításának záróeseménye A zárórendezvényen az alkotó bemutatja a mesterséges intelligencia alkalmazását művészetében. A fotográfia Darab Dénes számára egyfajta médium, amelyben meg tudja mutatni mindazt, amit a táncművészetben nem lehet átadni. Ez lehet a fény játéka, az épületek és a benne rejlő szögek vagy egy balettművész mozgása.

PÁSZTIVÁL

Juhász Ferenc Művelődési Központ Baross Gábor u. 1., Biatorbágy

A PMAMI hangszeres növendékeinek és az Erkel Ferenc Kamarazenekar világjáró művészeinek közös hangversenye, ahol a gyerekek szólistaként léphetnek színpadra. Ezt az alkalmat hangszerbemutatónak is szánjuk, ahol furulyától a harsonáig, hegedűtől a nagybőgőig minden nálunk tanulható hangszer be fog mutatkozni. Szeretettel várunk minden zene, és más művészeti ágak (képzőművészet, néptánc) iránt érdeklődő gyermeket és szülőt!

PÁSZTI-NAP

Juhász Ferenc Művelődési Központ Baross Gábor u. 1., Biatorbágy

A PMAMI KLASSZIKUS ÉS HAGYOMÁNYŐRZŐ TANSZAKAINAK ÜNNEPI MŰSORA Szeretettel várjuk kedves közönségünket névadónk, a zeneszerző, karnagy Pászti Miklós tiszteletére rendezett ünnepi előadásunkra, ahol klasszikus zenei tanszakaink szólistái, együttesei és hagyományőrző – népzene, néptánc – tanszakos növendékeink lépnek fel. Sor kerül majd a Pászti Díj átadására is, amelyet névadónk lánya, Pászti Nóra alapított.

BIA-VERITAS EGYESÜLET BORMUSTRA

Közösségi Ház Fő út 94., Biatorbágy

BORVERSENY Április 27. szombat 9.00–12.00: borbírák véleményezése; minták leadása, 2000 Ft/db (minta) Április 28. vasárnap 14.00: eredményhirdetés, borok értékelése, meleg ebéd Ebédrészvétel: 3000 Ft Minden érdeklődőt várunk szeretettel! Bővebb információ: Szabóné Lipka Tímea, 06 30 824-4020

Lakossági virágpiac 2024

Faluház udvara

A lakossági virágpiac 2024. április 27-én 8-12h-ig lesz a JFMK udvarán.  A biatorbágyiak a lakcímkártyájuk felmutatásával kedvezményes 250 Ft / tő áron juthatnak hozzá személyenként maximum 50 palántához. Kérjük a virágok elszállításához mindenki gondoskodjon saját ládáról vagy kosárról! Az alábbi virágok közül válogathatnak az érdeklődők: petúnia, pistike, begónia, bársonyvirág, bojtocska, kerti verbéna, porcsinrózsa, napvirág, paprikavirág, ... Olvass tovább

MÁJUSFAÁLLÍTÁS A FŐTÉREN

Fő tér Fő tér, Biatorbágy

A Biatorbágyi Hagyományőrző Egyesület májusfát állít a Főtéren, az Önkormányzat épülete előtt, ezzel tisztelegvén a mindenkori Képviselő-testület előtt. Egyúttal pályázatot hirdetünk a biatorbágyi óvodákba járó gyerekeknek mind egyéni, mind csoportos rajzok vagy egyéb kis alkotások készítésére.

OLVASÓKLUB

Karikó János Könyvtár Szabadság út 3., Biatorbágy

Egy csésze tea melletti beszélgetésre várjuk olvasni szerető látogatóinkat.