EGYSZER CSAK – BÁB és LÉLEK felnőtteknek

Egy régi gondolat alapján 2022-ben meghirdettük a felnőtt korúak körében, hogy aki kíváncsi, hogyan készül egy bábos előadás, esetleg szeretné kipróbálni magát ez összművészeti műfajban, jelentkezzen alakuló csoportunkba. Nagy meglepetésünkre tizenpáran jelentkeztek is.

A nyári szünet után szeptembertől heti rendszerességgel gyűlünk össze. A kezdetben másfél órásra tervezett alkalmak időnként 3-4 órásra is nyúlnak azóta, hiszen olyan témákat boncolgatunk, görgetünk, nézünk meg innen-onnan, melyek nem hagynak nyugodni bennünket. Csoportunkban hivatását tekintve van bábos, énekes, zeneszerző, mesemondó, újságíró, restaurátor, tanító, mérnök is. Egyenlőre. És ki tudja még ki kap kedvet ezután…?

Az első félévben a karácsony, a Megváltó születése körül időztünk és az Angyalfia vásáron be is mutattuk első produkciónkat, mely a Micsoda éjszaka címet kapta. Januártól a szerelem, a házasság, a párkapcsolatok évtizedeken át ívelő örök kérdéskörére nézünk rá hétről hétre, és terveink között szerepel ebben a témában létrehozni egy előadást.

Szakmai vezető: Tóth Krisztina (Álomzug Társulás) színész, bábszínész és Néder Norbert (Ládafia Bábszínház) bábos

Időpont: hétfő 19.00-21.30 óra.

Helyszín: Bábosház

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!