Vásározókat keresünk Városünnep rendezvényünkre!

Felhívás

Vásározókat keresünk Városünnep rendezvényünkre, melynek

időpontja: 2022.június 18-19.

helyszíne: Biatorbágy, Fő tér

A résztvevők várható létszáma::4000 fő.

Elsősorban kézműves /iparművészeti termékeket várunk.

Az árusításhoz szükséges eszközöket (sátor, asztal, szék) nem biztosítjuk.

Előre jelzett igény esetén áramot biztosítunk.

A rendezvényen mindkét nap 10-20 óráig kell a szolgáltatniuk.

Információ és jelentkezés:

Görög Éva

evagorog.jfmk@gmail.com

06 30 337-4773

Felhívás!

Vásározókat keresünk Pótvárosünnep rendezvényünkre, melynek időpontja: 2021.09.18-19.

Helyszín: Biatorbágy, Fő tér

A résztvevők várható létszáma: 4000 fő.

Elsősorban kézműves /iparművészeti termékeket várunk. Az árusításhoz szükséges eszközöket (sátor, asztal, szék) nem biztosítjuk. Előre jelzett igény esetén áramot biztosítunk.

A rendezvényen mindkét nap 10-20 óráig kell a szolgáltatniuk.

A vásáron fizetendő helypénz: ingyenes

Információ és jelentkezés:

Görög Éva

evagorog.jfmk@gmail.com

06 30 337-4773

Kisvonatozás a Városünnepen

A kisvonatra minden hely elkelt! Újabb jelentkezőket már csak várólistára tudunk felvenni az esetleges lemondások esetére. A várólistára jelentkezőktől telefonszámot is kérünk!

Újra itt a kisvonat Biatorbágyon!

Szeptember 19-én, a VÁROSÜNNEPEN 10 órától 19 óráig óránként indul (az első vonat 10, az utolsó 18 órakor) a Faluház épületétől, s járja be a város nevezetességeit.

A közkedveltté vált vonat egyszerre 50 főt tud szállítani. Jelentkezni szeptember 1. és 18. között személyesen a helyszínen, vagy telefonon a 36 23 310 636 számon, vagy a kisvonatregisztracio.jfmk@gmail.com címen lehet.
A telefonon jelentkezőket a bejelentkezéskor, az e-mail útján történő jelentkezéseket e-mailben igazoljuk vissza.

A vonatra helyjeggyel lehet felszállni, amelyet az indulás előtt – a regisztrációk alapján – a Faluház földszinti információjában lehet átvenni.

Az utasoknak a Biatorbágyi Értéktár munkatársai mesélnek.

Az utazás díjtalan. Védettségi igazolvány nem szükséges.

Brains koncert

BELÉPÉS A KONCERTEKRE CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL!

A Brains Magyarország legnépszerűbb elektronikus zenét játszó koncertzenekara: országszerte teltházas klubkoncertek és nagyszínpados fesztiválfellépések igazolják a csapat helyét a hazai és nemzetközi zenei palettán. A 2014-es Superheroes óta a képregények és szuperhősök világa kíséri azegyüttest. 2019 óta magyar nyelvű dalaikkal is befutottak a hazai rádiókban és színpadokon.

The Carbonfools koncert

BELÉPÉS A KONCERTEKRE CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL!

Magyarország egyik legismertebb koncertzenekara, akik az évek során keresztül-kasul koncertezték már az országot, de több turnén is részt vettek az Egyesült Királyságban, Németországban, Belgiumban, Szlovákiában, Szerbiában és Erdélyben is. Legutóbbi nagylemezük, a Carbonsun 2019 végén jelent meg. Egyedi elektrós, rockos hangzásviláguk rendszeresen elvarázsolja a hallgatókat, akik így hamar maguknak érzik a zenekar jelmondatát: In CarbonweTrust! (A Carbonban hiszünk!)

Népzene és tánc a Bechtold Sváb Tájházban és a Közösségi Házban

BELÉPÉS A RENDEZVÉNYRE CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL!

Bechtold Sváb Tájház

10.00 Frühschoppen a Füzes néptáncegyüttes és helyi zenekarok közreműködésével a Német Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében

Közösségi Ház

17.00: Bazseva-koncert

18.00 Borkóstoló a BiaVeritas Egyesülettel, közreműködik a Biatorbágyi Férfikórus

20.00–23.00 Táncház a Bazseva zenekarral, Strack Orsolyával és Kovács Gábor Norberttel.

Vegas Show Band

BELÉPÉS A KONCERTEKRE CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL!

A Vegas Magyarország talán legjobb partizenekara. Nem pusztán képzett, számos stílusban otthonosan mozgó zenészekből, de a közönségre is fogékony emberekből áll. A szokásos partislágerek mellett előszeretettel játsszák az aktuális top hiteket, markáns vokálokkal, az eredetivel közel azonos hangzásban. Húsz éve forró hangulatú bulikat és felejthetetlen táncos estéket köszönhetnek nekik a partikon szerte az országban és egész Európában.

 

Margaret Island koncert

BELÉPÉS A KONCERTEKRE CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL!<

A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb popzenekar a hazai könnyűzenei palettán: Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, a legnagyobb hazai fesztiváloknak és a rádiós toplistáknak is. A könnyed, pozitív és elgondolkodtató üzenetekkel tűzdelt popzenét játszó zenekar az akusztikus folk-poptól indulva az utóbbi időben újfajta hangzásokkal, új hangszerekkel is kísérletezik. A számos díjjal elismert csapat (például 2018-ban Junior Artisjus-díjjal tüntették ki a zenekar szerzőközösségét, III című lemezük 2019-ben Fonogram-díjat kapott) a siker ellenére máig az őszinte örömzenélésben hisz.

Kelenføld koncert

BELÉPÉS A KONCERTEKRE CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL!

A Kelenføld– Balaton György (gitár, ének), Fehér Tamás (szólógitár), Pass Dániel (dob) és a biatorbágyi Bolyki Marci (basszusgitár, vokál) – egy bajai gyökerű, de budapesti alternatív pop-rock zenekar. 2017-ben alakultak, ekkor jelent meg első, háromszámos EP-jük Pszichológus címmel, majd hamarosan a rendkívül frappáns elnevezésű Október című single. A Pszichológus címadó számához videoklip készült, amely a Recorderendebütált. 2018-ban látott napvilágot az első, Repülőgépek című nagylemezük. Idén márciusban volt a premierje második profi videóklipjüknek a hvg.hu-n, amit a Reflektorok fénye című számhoz forgattak le. Megalakulásuk óta folyamatosan koncerteznek, felléptek már az A38 Hajó Tetőteraszán, a Kuplungban, a Mika Tivadar Mulatóban, a TRIP Hajón, és több rádiós és tévés szereplésen vannak túl.

New Finger koncert

BELÉPÉS A KONCERTEKRE CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL!

Balás Gergő (billentyűk), Bereznai Jakab (dob), Zacher Bertalan (ének, gitár), Hikisch Péter (basszusgitár, vokál) és a biatorbágyi Bolyki Marci (ének, gitár) még a gimnáziumban alapították pop-rock zenekarukat. 2009 telén csak utcazenészként próbálkoztak kedvenc együtteseik dalaival, majd elkezdtek saját számokat írni. 2011 novembere óta koncerteznek, megfordultak jó pár budapesti klubban, egyetemi rendezvényen. 2013 decemberében jelent meg első négyszámos albumuk, az Ujjdonság, ezt két single kiadás követte, majd 2019-ben kiadták a De Most Komolyan című, hét dalt tartalmazó albumukat.