Vásározókat keresünk!

Vásározókat keresünk Városünnep rendezvényünkre, melynek
időpontja: 2023.június 17-18.
helyszíne: Biatorbágy, Fő tér

A résztvevők várható létszáma::4000 fő.
Helypénz: 2000 Ft/nm/nap
Elsősorban kézműves /iparművészeti termékeket várunk. Az árusításhoz szükséges eszközöket (sátor, asztal, szék) nem biztosítjuk.
Előre jelzett igény esetén áramot biztosítunk (térítésköteles).

A  rendezvényen mindkét nap 10-20 óráig kell a szolgáltatniuk.

Információ és jelentkezés:

Görög Éva
evagorog.jfmk@gmail.com
06 30 337-4773

Vásározókat keresünk Városünnep rendezvényünkre!

Felhívás

Vásározókat keresünk Városünnep rendezvényünkre, melynek

időpontja: 2022.június 18-19.

helyszíne: Biatorbágy, Fő tér

A résztvevők várható létszáma::4000 fő.

Elsősorban kézműves /iparművészeti termékeket várunk.

Az árusításhoz szükséges eszközöket (sátor, asztal, szék) nem biztosítjuk.

Előre jelzett igény esetén áramot biztosítunk.

A rendezvényen mindkét nap 10-20 óráig kell a szolgáltatniuk.

Információ és jelentkezés:

Görög Éva

evagorog.jfmk@gmail.com

06 30 337-4773

Felhívás!

Vásározókat keresünk Pótvárosünnep rendezvényünkre, melynek időpontja: 2021.09.18-19.

Helyszín: Biatorbágy, Fő tér

A résztvevők várható létszáma: 4000 fő.

Elsősorban kézműves /iparművészeti termékeket várunk. Az árusításhoz szükséges eszközöket (sátor, asztal, szék) nem biztosítjuk. Előre jelzett igény esetén áramot biztosítunk.

A rendezvényen mindkét nap 10-20 óráig kell a szolgáltatniuk.

A vásáron fizetendő helypénz: ingyenes

Információ és jelentkezés:

Görög Éva

evagorog.jfmk@gmail.com

06 30 337-4773

Kisvonatozás a Városünnepen

A kisvonatra minden hely elkelt! Újabb jelentkezőket már csak várólistára tudunk felvenni az esetleges lemondások esetére. A várólistára jelentkezőktől telefonszámot is kérünk!

Újra itt a kisvonat Biatorbágyon!

Szeptember 19-én, a VÁROSÜNNEPEN 10 órától 19 óráig óránként indul (az első vonat 10, az utolsó 18 órakor) a Faluház épületétől, s járja be a város nevezetességeit.

A közkedveltté vált vonat egyszerre 50 főt tud szállítani. Jelentkezni szeptember 1. és 18. között személyesen a helyszínen, vagy telefonon a 36 23 310 636 számon, vagy a kisvonatregisztracio.jfmk@gmail.com címen lehet.
A telefonon jelentkezőket a bejelentkezéskor, az e-mail útján történő jelentkezéseket e-mailben igazoljuk vissza.

A vonatra helyjeggyel lehet felszállni, amelyet az indulás előtt – a regisztrációk alapján – a Faluház földszinti információjában lehet átvenni.

Az utasoknak a Biatorbágyi Értéktár munkatársai mesélnek.

Az utazás díjtalan. Védettségi igazolvány nem szükséges.

Brains koncert

BELÉPÉS A KONCERTEKRE CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL!

A Brains Magyarország legnépszerűbb elektronikus zenét játszó koncertzenekara: országszerte teltházas klubkoncertek és nagyszínpados fesztiválfellépések igazolják a csapat helyét a hazai és nemzetközi zenei palettán. A 2014-es Superheroes óta a képregények és szuperhősök világa kíséri azegyüttest. 2019 óta magyar nyelvű dalaikkal is befutottak a hazai rádiókban és színpadokon.

The Carbonfools koncert

BELÉPÉS A KONCERTEKRE CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL!

Magyarország egyik legismertebb koncertzenekara, akik az évek során keresztül-kasul koncertezték már az országot, de több turnén is részt vettek az Egyesült Királyságban, Németországban, Belgiumban, Szlovákiában, Szerbiában és Erdélyben is. Legutóbbi nagylemezük, a Carbonsun 2019 végén jelent meg. Egyedi elektrós, rockos hangzásviláguk rendszeresen elvarázsolja a hallgatókat, akik így hamar maguknak érzik a zenekar jelmondatát: In CarbonweTrust! (A Carbonban hiszünk!)

Népzene és tánc a Bechtold Sváb Tájházban és a Közösségi Házban

BELÉPÉS A RENDEZVÉNYRE CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL!

Bechtold Sváb Tájház

10.00 Frühschoppen a Füzes néptáncegyüttes és helyi zenekarok közreműködésével a Német Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében

Közösségi Ház

17.00: Bazseva-koncert

18.00 Borkóstoló a BiaVeritas Egyesülettel, közreműködik a Biatorbágyi Férfikórus

20.00–23.00 Táncház a Bazseva zenekarral, Strack Orsolyával és Kovács Gábor Norberttel.

Vegas Show Band

BELÉPÉS A KONCERTEKRE CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL!

A Vegas Magyarország talán legjobb partizenekara. Nem pusztán képzett, számos stílusban otthonosan mozgó zenészekből, de a közönségre is fogékony emberekből áll. A szokásos partislágerek mellett előszeretettel játsszák az aktuális top hiteket, markáns vokálokkal, az eredetivel közel azonos hangzásban. Húsz éve forró hangulatú bulikat és felejthetetlen táncos estéket köszönhetnek nekik a partikon szerte az országban és egész Európában.

 

Margaret Island koncert

BELÉPÉS A KONCERTEKRE CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL!<

A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb popzenekar a hazai könnyűzenei palettán: Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, a legnagyobb hazai fesztiváloknak és a rádiós toplistáknak is. A könnyed, pozitív és elgondolkodtató üzenetekkel tűzdelt popzenét játszó zenekar az akusztikus folk-poptól indulva az utóbbi időben újfajta hangzásokkal, új hangszerekkel is kísérletezik. A számos díjjal elismert csapat (például 2018-ban Junior Artisjus-díjjal tüntették ki a zenekar szerzőközösségét, III című lemezük 2019-ben Fonogram-díjat kapott) a siker ellenére máig az őszinte örömzenélésben hisz.

Kelenføld koncert

BELÉPÉS A KONCERTEKRE CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL!

A Kelenføld– Balaton György (gitár, ének), Fehér Tamás (szólógitár), Pass Dániel (dob) és a biatorbágyi Bolyki Marci (basszusgitár, vokál) – egy bajai gyökerű, de budapesti alternatív pop-rock zenekar. 2017-ben alakultak, ekkor jelent meg első, háromszámos EP-jük Pszichológus címmel, majd hamarosan a rendkívül frappáns elnevezésű Október című single. A Pszichológus címadó számához videoklip készült, amely a Recorderendebütált. 2018-ban látott napvilágot az első, Repülőgépek című nagylemezük. Idén márciusban volt a premierje második profi videóklipjüknek a hvg.hu-n, amit a Reflektorok fénye című számhoz forgattak le. Megalakulásuk óta folyamatosan koncerteznek, felléptek már az A38 Hajó Tetőteraszán, a Kuplungban, a Mika Tivadar Mulatóban, a TRIP Hajón, és több rádiós és tévés szereplésen vannak túl.