Felnőtt bábos csoport indul!

„Bábozni mindenki tud”, tartja a mondás, de valóban életre tudják kelteni a holt anyagot, a bábszínház figuráit? Élő, eleven, játszó alakokat tudnak varázsolni néhány tökkel, dugóval, rongydarabbal?

Akiket érdekel a kihívás, az élet nagy varázslatával működő történetigazítás, Őt, még ha felnőtt is, VÁRJA a biatorbágyi bábosok birodalma, a város BÁBOS HÁZ-a.

A Cipcirip Bábcsoport gyermekfoglalkozásainak felnőttekkel működő változata, az ÁGA-BOGA BÁBSZÍNHÁZ.

Vezeti: Tóth Kriszta (Álomzug Társulás), Néder Norbert (Ládafia Bábszínház)

Jelentkezés: alomzugtarsulas@gmail.com

Információ:
Tóth Kriszta 06 20 536 1197
Néder Norbert 06 20 989 1805
Jelentkezési határidő: 2022. március 31.

Felhívás Pest megyei gyermekbábosok találkozójára

A Biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ Pest megyei bábcsoportok jelentkezését várja egy regionális előválogatóra, amely Biatorbágyon kerül megrendezésre 2022. május 7.-én, szombaton a „KEZEMBEN A KOBAKOM” XXIV. Gyermekbábos Találkozó keretein belül.

A rendezvény helyszíne a Juhász Ferenc Művelődési Központ (2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 1.)

Ezen az egész napos rendezvényen választja ki a zsűri azt a bábcsoportot, amely Pest megyét képviselheti a Gyermekbábosok Országos Fesztiválján Lakitelken, továbbá átadja a találkozó Vándordíját.

Minden kezdő vagy haladó bábcsoport jelentkezését várjuk, iskolai, művelődési intézmények, alapítványok, egyházak, stb. gyermekcsoportjait egyaránt.

Kérjük, hogy minden csoport csak egy előadással készüljön!

A Gyermekbábos Találkozó nem csak szakmai megmérettetés, hanem baráti hangulatú egymástól tanulás. Bár a zsűri sorrendet állít, mivel ez egy felmenő rendszerű előválogató az országos fesztiválra, a cél nem csupán a verseny, hanem egymás alkotásainak megtekintése, megvitatása, a tapasztalatcsere, a jókedvű együttlét a gyermekek, a pedagógusaik és a közönség részére is.

Jelentkezni írásban, vagy elektronikusan lehet, a mellékelt jelentkezési lapon 2022. április 22-ig.

Jelentkezés és információ:

Juhász Ferenc Művelődési Központ

2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 1.

Görög Éva feladatfelelős

Tel.: +36 30 337 4773

E-mail: evagorog.jfmk@gmail.com