A CSALÁD JÖVŐJE, A JÖVŐ CSALÁDJA

Helyszín: JFMK

Időpont: Március 27., 18:00–

PROF. DR. BAGDY EMŐKE PSZICHOLÓGUS ELŐADÁSA
Jelenlegi világunkban számtalan dolog veszélyezteti a családot, az otthont, amely „gyűrű, családi kör / életkeret, tükör / …meg nem szűnő varázs / nagy-nagy megáldatás\” – lenne, lehetne! Áttekintjük ezeket a veszélyeket, majd számba vesszük a kiutakat is.

“Lélektől lélekig

Különös alkalom, különös lehetőség!

Prof. Dr. Bagdy Emőke látogatása és előadása Biatorbágyon, kitűnő alkalom arra, hogy kimondott és kimondatlan kérdéseinkre választ kapjunk az emberi lelket, sorsokat ismerő, a lélek labirintusából nagy gyakorlattal kivezető pszichológustól.

Több évtizedes pályafutása alatt számtalan publikációja jelent meg. Ismeretesek pl. a relaxációról, a pszicho fitneszről, vagy a boldogságról írtak. Ma már a wikipédia részletes betekintést enged a pályafutásába, kitüntetéseire, elismeréseire. Figyelmükbe ajánlom áttekintését, hisz nem sokan mondhatnak el magukról ilyen teremtő aktivitást.

Nagy erénye, hogy mind az írásait, mind az előadásait közérthető, szép magyarsággal osztja meg. A krízisek, problémák megoldhatónak tűnnek, aktivizálja a kreativitásunkat az önsegítő motiváció mentén haladva. A kimondhatatlan „pszichológia” érthető, követhető, megfejthető lesz Bagdy Emőke által.

Több évtizedes barátság fűz minket össze 1965 óta! A szakma két „fellegvárban” dolgoztunk. Ő Budapesten az OPNI-ban, „Lipóton”, én Vas megyében, Intán, az „Aranyketrec”-ben, a távolság ellenére szoros szakmai szövetségben.
Különösen intenzívvé tette kapcsolatunkat a klinikai pszichológia elismertetéséért tett több éves szakmai kollégiumi munka, a pszichológus kamara ügyéért tett erőfeszítések, valamint a szellemi gyermekem, a zeneterápia egyetemi oktatásának létrehozásában nyújtott támogatása.
Magán emberi életeseményeink összefonódó szálai csak megerősítették barátságunkat, mely nem a találkozások számával mérhető, egyszerűen van.

Örömmel és büszkén köszöntöm a több klinikai pszichológiai tanszéket is alapító professzort, a Príma Primissima díjas Bagdy Emőkét!”

Dr. Konta Ildikó Mária
klinikai szakpszichológus, kiképző zeneterapeuta

A belépőjegy ára: 1500 Ft

Hívj meg másokat is! Ajánld ismerőseidnek!